Ще се играе ли по махалите? Култов фен на Пирин "избухна" след поредната загуба


Ще се играе ли по махалите? Култов фен на Пирин "избухна" след поредната загуба
Снимка: YouTube.com/IvoVladiTheTwins

3631 0

Чавдар Етрополе поднесе една от големите изненади в турнира за Купата на България, елиминирайки на 1/16 финалите Пирин Благоевград след победа с 2:0 като домакин.

Поредното незадоволително представяне на "орлетата" предизвика гнева на феновете на тима, сред които и най-прочутият такъв Константин Капчин. 

Известният с култовото си интервю на "Герена" от преди години запалянко излезе с остра реакция в социалните мрежи след поражението. Той нападна футболистите на отбора, заявявайки, че някои от тях трябва да напуснат през новата година.

"Покъртително слаб Пирин днес в Етрополе ! Поредна срамна страница навръх 100 години футбол в Благоевград, написана от настоящите футболисти ! Време е ръководните фактори да си зададат някои въпроси, а тези, които са виновни с бездушната си игра за срама и позора, след Нова Година да нямат тази възможност ! Сантименти, когато става въпрос за името на Пирин не трябва да има !

Бесен съм ! Днес един футболист след мача ми казва, че си поемат вината и това е ! И как точно си поемат вината, заплата ли няма да вземат или ще участват безвъзмездно в снегопочистването? Много боклук има на Дъбравска 1", написа Капчин в своя "Фейсбук" профил.

Ето кой български талант ще опитат да привлекат благоевградчани

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички