БФС, ПФЛ и АФЛ обсъдиха подготовката за Конгреса на 12 октомври


БФС, ПФЛ и АФЛ обсъдиха подготовката за Конгреса на 12 октомври
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

300 0

На съвместна среща днес Бюрото на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, Управителният съвет на Професионалната футболна лига и Управителният съвет на Аматьорската футболна лига обсъдиха организацията на насрочения от СГС извънреден Конгрес на 12 октомври 2021 г.

Президентът на БФС Борислав Михайлов запозна участниците с подготовката на Общото събрание и с организационните дейности, които да гарантират нормалното провеждане на Конгреса.

В хода на дискусията присъстващите споделиха притеснения от множеството противоепидемични мерки и огромните отговорности по опазване на живота и здравето на участниците, които организаторът поема с подобно мащабно събитие в условията на COVID-19, но изразиха увереността си, че БФС, от позицията си на единствен легитимен и компетентен орган с правомощия за организиране на Конгрес, ще проведе форума по най-добрия възможен начин.

Преди седмица от Българския футболен съюз отново подчертаха, че са единственият "легитимен и компетентен орган" с правомощия да организира Конгрес (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Как Михаил Лозанов - Танка покори Байерн Мюнхен?

Михаил Лозанов - Танка е един от най-изявените български футболисти в годините преди Втората световна война....

Реклама

Най-четени новини


виж всички