Станимир Стоилов: Имам симпатии към Боби Михайлов, все пак е левскар


Станимир Стоилов: Имам симпатии към Боби Михайлов, все пак е левскар
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP

3083 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов подкрепи Борислав Михайлов преди предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз за избор на нов президент. Стоилов заяви, че "има симпатии" към Боби Михайлов, с когото са приятели от години и се уважават взаимно. Треньорът подчерта, че няма нищо против другия кандидат за президентския пост Димитър Бербатов.

"По една или друга причина, Боби Михайлов е левскар, а аз, като левскар, трябва да имам някакви симпатии към него. Към Митко (Бербатов), напротив, нямам нищо, радвам се, ако той успее да спечели, дай Боже, ако той победи, да промени нещата, които иска или трябва", коментира Стоилов пред БНТ.

"Аз, лично, имам симпатии към Боби Михайлов, без да казвам, че той е идеалният кандидат. Няма човек, който да е работил и да не е правил грешки. Но не мога да си обърна езика, след като толкова години сме били приятели и сме се уважавали", добави още Мъри.

"Да, мисля, че има проблеми, които той трябва да реши. Но за това, че не ги решава, ще се стигне до промяна", коментира Стоилов. Конгресът за избор на нов президент на БФС трябва да се състои на 12 октомври. Това стана, след като екипът на Бербатов внесе подписи на 1/3 от членовете на БФС за свикване на извънреден конгрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички