БФС най-сетне поддаде: Пусна документите - Борислав Михайлов окончателно приключи завинаги?


БФС най-сетне поддаде: Пусна документите - Борислав Михайлов окончателно приключи завинаги?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2612 0

Ръководителите на Българския футболен съюз (БФС) най-сетне сториха това, което трябваше да бъде направено отдавна. А именно - подаването на документите за вписването на Михаил Касабов като президент на централата.

Михаил Касабов най-сетне подаде документи за президент на БФС

Михаил Касабов на летище София

От партидата на БФС в Търговския регистър се забелязва, че Касабов, който досега бе вицепрезидент, вече е подал нужните документи, за да бъде признат като изпълняващ длъжността президент на БФС след оставката на Борислав Михайлов, съобщават колегите от dsport.

Така е изпълнено и решението на Изпълнителния комитет към БФС от 6 декември, когато Михайлов подаде оставка, а Касабов бе избран за заместник. Това бе и пречка за Търговския регистър да впише планувания Конгрес.

Още: Георги Градев обясни защо е напуснал екипа на Димитър Бербатов, назова и определена личност, която няма място в него

На няколко пъти бе посочвано, че е задължително условие Касабов да бъде вписан като такъв, но от централата твърдяха, че това не е така. С развитието - ако има Конгрес и той бъде обжалван, Касабов остава като президент.

До няколко дни от Търговския регистър трябва да обработят документите и да се приеме вписването на новия президент. Тогава Михайлов вече няма да има нищо общо с централата.

Възможно е да има промяна по това, ако оттегли оставката си или ако се кандидатира за президент и отново бъде избран. Преди часове пък самият Борислав Михайлов входира жалба.

Организаторите на протеста срещу БФС предупредиха за продължение

Борислав Михайлов в затвора - цел №1 на Георги Градев, адвокатът даде пример с Николае Чаушеску

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички