Берое сломи Локо (Сф) за втори успех поред и продължи кризата при "железничарите"


Берое сломи Локо (Сф) за втори успех поред и продължи кризата при "железничарите"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1218 0

Берое победи като гост Локомотив (София) в 18-ия кръг на Първа лига. "Заралии" записаха втори пореден успех в първенството, след като преди това бяха в серия от 5 мача без победа.

Гостите от Стара Загора се наложиха с 2:0 в "Надежда". Те успяха да счупят нулите в 60-ата минута на мача и в рамките на 7 минути да отбележат 2 пъти. Първо Вини Трибуле се разписа за 1:0, а в 67' Абубакар Тунгара оформи крайното 2:0.

В Първа лига "железничарите" остават по-предно класирани от днешния си съперник. Те заемат осмата позиция с 26 точки, докато Берое е на 11-о място с 19 пункта. Трябва да се отбележи и че това бе четвърти мач за локомотивци без победа в шампионата.

Трибуле откри около 60-ата минута, когато Мечев стреля от дистанция, топката тупна пред вратаря, но той не успя да улови. Вместо това нападателят на заралии успя да довкара кълбото и да зарадва своя състав.

Седем минути по-късно Берое удари отново - Серкан Юсеин се справи с няколко бранители на Локомотив и успя да изведе Тунгара сам срещу вратаря. Малиецът не сгреши при завършването, пращайки топката в мрежата с левия крак - 2:0!

Минути след второто попадение гостите се разписаха за трети път чрез Тунгара, но голът не бе зачетен заради засада. Десет минути преди края на редовното време домакините успяха да върнат един гол. В ситуацията Димо Бакалов засече с глава центриране от корнер и простреля за първи път в мача Иван Караджов. За повече обаче силите на Локомотив днес не достигнаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички