Бербо замени Карлош в благотворителен мач, Венгер го пусна на интересна позиция (ВИДЕО)


Бербо замени Карлош в благотворителен мач, Венгер го пусна на интересна позиция (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2825 0

Голмайстор №1 в историята на националния отбор на България Димитър Бербатов взе участие в традиционния благотворителен мач Soccer Aid. Организираната от УНИЦЕФ среща се проведе на "Лондон Стейдиъм" в английската столица, а Бербо се появи като резерва. Българинът този път не съумя да се разпише както в срещата между легендите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул, когато вкара от дузпа. 

Интересното в случая бе решението на наставника Арсен Венгер да използва българската звезда като централен защитник. Той замени Роберто Карлош и игра редом до бившия си съотборник и добър приятел Патрис Евра, който бе на левия бек.

Титуляри в сборния отбор на света бяха Петер Чех, Роберто Карлош, Кафу, Андрий Шевченко и… спринтьорът Юсейн Болт, който бе капитан. Остатъка от стартовите 11 бе съставен от риалити звезди.

Сборния тим на Англия също бе микс между известни фигури от телевизионния екран, както и футболни звезди като Дейвид Джеймс, Джейми Карагър, Гари Невил, Марк Нобъл и Теди Шерингам. Тук също имаше легенда на леката атлетика, след като сър Мо Фара бе стартов избор на левия бек.

Двата тима не успяха да се победят в редовното време, което завърши при резултат 2:2, а след това световния отбор би с дузпи.

Вижте какъв реторичен въпрос зададе нападателят на Борислав Михайлов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички