Бербатов заподозря скандален ход от БФС: Скришно изключени 41 клуба - без имена


Бербатов заподозря скандален ход от БФС: Скришно изключени 41 клуба - без имена
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1960 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заподозря скандални действия от страна на БФС. От централата са изключили 41 клуба, а според него поводът може да е това, че те са "неудобни".

Чрез страницата в социалната мрежа Facebook - "Р-Еволюцията е тук", той сподели, че на Изпълкома са изключени 41 клуба, а техните имена не са посочени. Освен това зададе три важни въпроса към БФС.

Бербатов скочи на БФС след странно действие на централата

Представяме цялата публикация без редакторска намеса:

"Докато създават каша след каша в българския футбол и схема след схема, за да продължат проваленото си управление, така наречените отличници от Бояна, парадиращи със своята прозрачност, продължават да мълчат за теми, по които би трябвало да имат отговорност към футболната общественост и към клубовете - членове на БФС. Като безпардонното тайно изключване на нови 41 клуба, случило се на последното заседание на Изпълкома - без дори да се предоставят имена на клубове и да се разглеждат конкретни поводи за изключване на конкретен клуб. Удобен "празен списък", в който впоследствие да може да бъдат попълнени "неудобни" клубове.

След като Борислав Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома гласували да се изключат 41 клуба, без дори да знаят кои са и какви са евентуалните провинения конкретно за всеки, прозрачните от Бояна продължават да крият тайната си схема.

Футболната общественост и футболните клубове имат право да знаят!

Кои са изключените 41 клуба?

Защо в публикуваните решения от заседанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове?

Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е поне малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без дори да са ви предоставили имената им?" - гласи публикацията.

Неотдавна Димитър Бербатов говори защо иска да е президент на БФС и бе категоричен, че ще бъде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Шампионска лига

Българин от Левски е вкарвал повече от Ерлинг Холанд в мач от евротурнирите

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изуми футболния свят, след като снощи допринесе с 5 гола за успеха...

Реклама
Най-четени новини

виж всички