Бербатов за смяна на формата в Първа лига: Абсурдно и престъпление срещу футбола!


Бербатов за смяна на формата в Първа лига: Абсурдно и престъпление срещу футбола!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1904 0

Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за президент на Българския футболен съюз. На пресконференция Бербатов и неговият екип обявиха намеренията си за това как да развиват българския футбол. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед коментира, че БФС се готви да извърши престъпление срещу футбола.

Става въпрос за идеята за промяна на формата на Първа лига и връщането към стария формат с 16 отбора. Тази идея ще се обсъжда на утрешния Изпълком, като Бербатов е убеден, че това е недопустимо. "Това е абсурдно и престъпление срещу футбола. Оставям чисто моралната страна на нещата, която липсва при някои индивиди", коментира Бербатов.

При подобна промяна на практика няма да има изпадащи отбори - нещо, което Бербатов определи като "чар" на играта. Неговият колега Петър Величков пък заяви, че ще има жестоки санкции от УЕФА, ако се стигне до подобна промяна. Той също ще участва в гласуването за формата на заседанието на Изпълкома, което ще се проведе в сряда.

А кои лица влизат в екипа на Димитър Бербатов - вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички