Потвърдено: Звездното трио Бербатов - Стилиян Петров - Мартин Петров атакува БФС


Потвърдено: Звездното трио Бербатов - Стилиян Петров - Мартин Петров атакува БФС
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

3228 0

Новината на деня в българския футбол безспорно е фактът, че един от най-популярните родни състезатели Димитър Бербатов ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Това съобщи самият той на специална пресконференция по случая.

Това, което развълнува още повече българския привърженик, е участието на още две любими фигури от близкото минало - Стилиян Петров и Мартин Петров, за които Бербо разкри, че ще влязат в неговия екип. Петър Величков и Боби Станков също ще са там.

Точно Бербатов, Стенли и Мартин бяха лидери от последния тим на националния ни отбор по футбол, който постигаше прилични резултати и радваше привържениците. Бербатов се отказа от представителния тим през 2010 година, Мартин Петров през 2011 година, докато Стилиян Петров - през 2013 година.

Тримата поддържат добри приятелски отношения, като това особено важи за Бербо и Стенли. Както е известно, и 3-мата имат успешни престои в считаното от мнозина най-трудно първенство - английската Висша лига. Преди време пък Димитър Бербатов бе обявил в интервю, че именно те тримата са "трите коня, които дърпат каляската".

От правна гледна точка: Какво става с Конгреса и оставките в БФС?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички