Бербатов в НДК: Чакаме да се проведе конгрес, циркът на БФС е ясен


Бербатов в НДК: Чакаме да се проведе конгрес, циркът на БФС е ясен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1285 0

"Залата е резервирана и платена, 30 хиляди лева са. Ако има конференция с пет човека, тези хора трябва да са много важни, за да се дават толкова много пари от клубовете. Ясно е какъв цирк се разиграва, но конгрес има, конгресът не е отменен". Това обяви Димитър Бербатов при пристигането си пред НДК.

Бившата футболна звезда и екипът му твърдят, че днес трябва да се проведе редовен конгрес на БФС, но ръководството на футболната централа заявява, че той е отменен, а днес ще проведе само работна конференция в зала 3 на НДК.

НА ЖИВО: КОНГРЕС НА БФС - БЕРБАТОВ В ОЧАКВАНЕ

"Трябва да бъдем допуснати в зала 3, защото сме си подали документите в срок, както си е по Устава на БФС. Надявам се клубовете, които са издигнали делегати в срок, както е по Устав, за да може всичко да е законно, да присъстват. Ако не бъдем допуснати, тогава има и юристи с нас, ще обсъдим какво да правим, за да предприемем по-нататъшни действия или да изчакаме да се появи БФС, за да си проведе конгреса. Чакаме да се проведе конгрес", каза Бербатов.

Преди него пред НДК пристигнаха Стилиян Петров, Мартин Петров и другите членове на екипа на Бербатов, както и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов. А ето какви са трите варианта за развой на събитията днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички