Георги Градев е категоричен: Бербатов може да стане президент на БФС утре


Георги Градев е категоричен: Бербатов може да стане президент на БФС утре
Снимка: БГНЕС

2771 0

Войната между БФС и екипа на Димитър Бербатов продължава с пълна сила. Специалистът по спортно право Георги Градев отговори на публикация, че бившият нападател няма как да бъде избран за президент на футболната ни централа утре. Той е част от екипа на Бербатов.

"Практиката на ВКС е категорична: Бербатов МОЖЕ да стане президент на БФС утре. Клубовете ИМАТ право да организират и проведат конгрес сами, ако БФС откаже", отсече Градев в публикация на страницата си във Фейсбук.

Припомняме, че Димитър Бербатов твърди, че утре ще се проведе редовен конгрес на организацията, докато ръководството на БФС заявява категорично, че конгресът е отменен. Екипът на кандидат президента на футболната ни централа се канят да отидат пред НДК утре от 10:30 часа.

Ето какво постна адвокатът:

"Не разбирам целта на статията, след като БФС платиха наема за зала 3 на НДК вчера и наеха охрана онзи ден. Днес дори бяха поканени на среща в СДВР за организация на сигурността. Така че Конгрес ще има и Димитър Бербатов МОЖЕ да бъде избран за президент на БФС законно. Също така практиката на ВКС е категорична: Бербатов МОЖЕ да стане президент на БФС утре. Клубовете ИМАТ право да организират и проведат конгрес сами, ако БФС откаже. Ще перефразирам крилатата фраза на Какадуто: Четете практиката на ВКС".

А ето какво планират феновете на ЦСКА за утрешния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички