Бербатов коментира снимката на Боби Михайлов с бос на черното тото


Бербатов коментира снимката на Боби Михайлов с бос на черното тото
Снимка: LAP.bg / колаж на SportLive

2624 0

Една снимка казва повече от хиляда думи. Това сподели в свое изявление кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов след информацията на сайта bird.bg.

В нея се визира, че настоящият президент на родната централа Борислав Михайлов е бил заснет да празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи).

Ето и официалното изявление на Бербатов във Фейсбук:

"Шокиращо разкитие за топла връзка между БФС и Дан Тан!

Една снимка казва повече от хиляда думи, една снимка която доказва, че президент на Българския футболен съюз празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България - Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил организиран с цел печалба от залагания, а не по спортни причини.

Снимка и договор, направени през дни! При положение, че тогава се твърди, че предложението от тази фирма е едва ли не случайно и не е било ясно кой и какво стои зад нея! Всичко това на честна дума, без проверка на посредника, който не е бил регистриран като ФИФА мач агент, което е било задължително тогава.

Незнание, невежество или НЕЩО ДРУГО? Нека разследващите органи да кажат", написа Бербатов, като отбеляза под публикацията УЕФА и ФИФА.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Кирил Домусчиев и Боби Михайлов посетили финала в Шампионска лига с чартърен полет, струващ 10 000 евро

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички