Бербатов: Футболът ни се ръководи грешно, зависимо и некомпетентно!


Бербатов: Футболът ни се ръководи грешно, зависимо и некомпетентно!
Снимка: Lap.bg

1419 0

Един от най-успелите български футболисти Димитър Бербатов се възмути за пореден път от действията и бездействията на настоящото ръководство на БФС. Той направи това в своята седмична колонка на официалния си сайт. Кандидатът за нов президент на българския футбол отправи призив към журналистите да доизобличат хората на ръководни длъжности в централата. Ето какво пише Бербатов:

И цитирам стенограмата на БФС от октомври 2019 г., извадена от Dsport: Венци Стефанов: "Ако ме питате, направете така, колкото по-дълго да няма конгрес."

Йордан Лечков: "Аз съм на същото мнение."

Всичко друго - връщане на оставка след 550 дни, неотлагане на мач от Първа лига, при положение че има достатъчно болни хора и по разпоредбите трябва да се отложи, както се направи с друг подобен мач, служебни загуби, връщане на същия мач да се изиграе, изтриване на служебния резултат, опити да се променя първенството в движение, за да няма изпадащи... и още, и още - само доказва и потвърждава как се ръководи българският футбол. Грешно, некомпетентно, зависимо, хаотично!

Но това по-горе доказва за пореден път моралното падение на част от тези хора! Какво по-голямо доказателство от това?! Да отлагат и отлагат колкото може повече! Затова призовавам журналистите по-скоро да извадят още от разговорите, записани на тези стенограми, за да се убеди всеки, който се интересува от футбол, за какви хора става въпрос! А колко гласа на изборите предвиди Венци Стефанов за Бербатов вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички