Венцеслав Стефанов: Какво е работил Бербатов? Едва ли ще събере повече от 100 гласа!


Венцеслав Стефанов: Какво е работил Бербатов? Едва ли ще събере повече от 100 гласа!
Снимка: Facebook

1350 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа доста остро по адрес на Димитър Бербатов! В коментар пред "България днес" Стефанов заяви, че бившият футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед ще бъде "ошамарен" на Конгреса на БФС:

"Бербатов ще бъде ошамарен на конгреса. Едва ли ще събере повече от 100 гласа. Хората не вярват на балалайки. Направете анкета между всики футболисти от 90-те години до днес, за да ви кажат искат ли Бербатов за президент".

"Безспорно БФС има нужда от промяна. Трябва Професионалната футболна лига да администрира първенството, а президентът да има повече представителни функции. Същото го каза и Бербатов, но след като го чу от мен. Мара Подробната. Не може човек, който не е дал един лев за футбола, да ме учи. Пишат се откровени лъжи. Какво е работил той освен футболист? Ние сме лоши хора, не обичаме истината. Мен затова ме мразят, но не ми пука", коментира още Стефанов.

Президентът на "белите" не вижда друга алтернатива на Боби Михайлов и продължи с нападките срещу Бербатов и неговия партньор Петър Величков:

"Бербатов не е почерпил с 20 лева през живота си. Величков от осем години отговаря за спонсорството и рекламите в БФС. Ако намерите кой е довел да рекламира, ще си посипя главата с пепел".

А ето какво заяви наскоро и самият Петър Величков за случващото ще с БФС и българския футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Немска медия: Пулев е жилаво "прасе", продаде се по-скъпо от очакваното

Българският топбоксьор Кубрат Пулев получи още похвали за представянето си в мача срещу Антъни Джошуа за световната...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама