"Целта беше да играем в Лига Европа, НО...": Култов Ники Митов


"Целта беше да играем в Лига Европа, НО...": Култов Ники Митов
Снимка: LAP.bg

1297 0

Старши треньорът на Монтана Николай Митов говори след успеха за неговия тим с 2:0 над Янтра Габрово в мач от Втора лига. Той бе категоричен, че след подобни мачове най-важни са точките, които трябвало да бъдат спечелени.

"В такива мачове са важни трите точки. Играхме срещу много добър отбор, който надгради от миналата година. Няма как да не съм доволен на победа срещу такъв отбор. Започнахме по добре мача. Имахме ситуации, вкарахме, но след това дадохме инициативата на Янтра. Мачът бе на приливи и отливи.

Падна навреме голът от статично положение и след това мисля, че контролирахме мача. Добър мач, но чак толкова футболни достойнства нямаше, но за мен са важни трите точки. За този отбор с толкова напуснали и привлечени играчи, девети кръг е , играят с достойнство, стараят се" - започна Митов.

Впоследствие се пошегува, че целта пред Монтана е била да спечели Купата на България и да играе в Лига Европа. Припомняме, че тимът отпадна от Балкан Ботевград. Митов обаче е на мнение, че Монтана е трябвало да победи с 5-6 гола.

"Искаме да изградим една основа и с времето, когато следващ правилния път, ще дойдат по големите цели. Балкан Ботевград е отбор, който трябваше да победим с 5-6 гола за Купата. Победиха ни. Имаше цел да спечелим Купата и да играем в Лига Европа, но не се получи и сега ще градим отбор.

Целта е да изградим отбор. Това ми е целта. Като видим, че имаме отбор, ще ви кажа. Когато видя, че отборът е готов за нещо, аз ще ви кажа. Ние все още изграждаме отбор" - завърши Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички