"Имам три деца и се заклевам в тях": Вили Вуцов побесня - разказа скандална ситуация със съдията


"Имам три деца и се заклевам в тях": Вили Вуцов побесня - разказа скандална ситуация със съдията
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

4727 0

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов говори след поражението с 0:2 за неговия тим срещу Монтана в мач от Втора лига. Наставникът не бе никак доволен от главния съдия, като сподели за скандална намеса на президент и представители на Монтана.

Не мисля, че играхме лошо. Създадохме положения, но допуснахме два нелепи гола. Много елементарно първо попадение, а бяхме в подем. Дузпата не съм я гледал, но за мен нападателят настъпи топката. Първото полувреме имаше един съдия, второто беше друг.

Имам три деца и се заклевам в тях. Президентът на Монтана пресрещна съдията на полувремето – псуваха го, заплашваха го и блъскаха с ръце. Искам да видя дали ще бъде описано и дали ще има взети мерки. Питайте съдията дали съм го обидил. Тук съдиите бяха уплашени на полувремето, блъскани и да свирят 100:0 през втората част, да си гледат работата. Само в България може да се случи това" - започна Вуцов.

По негово мнение през второто полувреме не е имало футбол, като съдията е бил награбен. Треньорът на Янтра посочи, че няма какво да коментира, когато не са били отсъдени подобни нарушения.

През второто полувреме футболът свърши. Те го награбиха, имаше поне 10 фала, които не свириха за нас. Когато не ни дадат такива нарушения, няма какво да коментирам. Безобразно съдийство, това е тенденциозно, а съдията се уплаши на полувремето.

Имаме сериозни мачове в сгъстен цикъл, но трябва да се подобрим и да бъдем максимално сериозни, така че да печелим точки. Казвам го сега – Монтана ще е 5-и, 6-и, а ние ще влезем в efbet Лига. Загубихме битката, но не и войната. Може да се желае още, но играта ми хареса" - завърши Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички