Ананиев: Стюардите ще попречат струпването на фенове на мач да се повтори


Ананиев: Стюардите ще попречат струпването на фенове на мач да се повтори
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

1088 0

Здравният министър на България - Кирил Ананиев, заяви, че струпването на фенове по време на мачовете от последния кръг на Първа лига не трябва да се повтаря. за целта трябва да се направи стриктна организация. Той посочи, че на стадиона по време на мач позиционирането на привържениците трябва да се ръководи от стюардите.

"Влизаме в разговори с ръководствата на съответните стадиони. Стюардите са длъжни да осигуряват необходимия ред. След тези три дни с футболни мачове мерките, които трябва да се предприемат в следващите кръгове от първенството, са ни ясни и ние ще направим необходимата организация това да не се повтаря", заяви той на днешния брифинг.

"Сигурно трябва малко време, за да се научим и там да проявяваме своята култура на поведение. Всичко зависи от нас, хората. Много е важно всеки от нас да бъде изключително дисциплиниран и да спазва тези изисквания", допълни министърът. А защо БФС глоби ЦСКА и други клубове вчера вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички