Венци Стефанов нападна ЦСКА: Всички страдаме от тях, да отиват в друг шампионат!

Първа лига ще страда заради действията на ЦСКА. Това смята президентът на Славия Венцеслав Стефанов по повод позицията на "червените" относно телевизионните права в българския шампионат.

Венци Стефанов отправи остри реплики към "армейците", обявявайки, че техните действия не отговарят на феърплея, който се превърна в основна тема на срещата с премиера Бойко Борисов. Босът на "белите" посъветва ЦСКА "да отиде да играе в друг шампионат, щом се смята за толкова голям отбор".

"Какво е това нещо? Това на нищо не прилича! Нали имаше среща с премиера, за да има феърплей. Това ли е феърплеят на ЦСКА? Левски подписа, а ЦСКА не го е направил. Заради тях ще страдат повечето отбори от Първа лига, тъй като разчитат на парите от ТВ права", заяви Венци Стефанов.

Топките на Бокондиала*

Ритнотопковщината е държавата. Не е на живот и смърт, а повече – така казал един розовобузест велик треньор преди време. Много е прав &ndas...

"От сутринта ми звънят собствениците на клубовете, които са притеснени. Ако ЦСКА смята, че е толкова голям отбор и иска повече пари, нека отиде да играе в друг шампионат", добави още той.

Междувременно главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира срещата с премиера, както и проблемите с Домусчиев и ТВ правата (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!