Венци Стефанов нападна ЦСКА: Всички страдаме от тях, да отиват в друг шампионат!


Венци Стефанов нападна ЦСКА: Всички страдаме от тях, да отиват в друг шампионат!

6248 0

Първа лига ще страда заради действията на ЦСКА. Това смята президентът на Славия Венцеслав Стефанов по повод позицията на "червените" относно телевизионните права в българския шампионат.

Венци Стефанов отправи остри реплики към "армейците", обявявайки, че техните действия не отговарят на феърплея, който се превърна в основна тема на срещата с премиера Бойко Борисов. Босът на "белите" посъветва ЦСКА "да отиде да играе в друг шампионат, щом се смята за толкова голям отбор".

"Какво е това нещо? Това на нищо не прилича! Нали имаше среща с премиера, за да има феърплей. Това ли е феърплеят на ЦСКА? Левски подписа, а ЦСКА не го е направил. Заради тях ще страдат повечето отбори от Първа лига, тъй като разчитат на парите от ТВ права", заяви Венци Стефанов.

"От сутринта ми звънят собствениците на клубовете, които са притеснени. Ако ЦСКА смята, че е толкова голям отбор и иска повече пари, нека отиде да играе в друг шампионат", добави още той.

Междувременно главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира срещата с премиера, както и проблемите с Домусчиев и ТВ правата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама