Валери Божинов е решил - подписва с отбор от efbet Лига

Нападателят Валери Божинов е близо до преминаване в отбора на Ботев (Враца). Според информация на БНР, бившата звезда на Левски ще подпише договор с клуба до края на седмицата.

Божинов тренираше с врачани през лятото и очакваше оферти от чужбина, но след като не е получил такива, е решил да продължи кариерата си в efbet Лига. Това ще бъде втори престой за нападателя в Ботев (Враца), след като игра там през есента на миналия сезон.

Петричев: Съдиите ощетиха Лудогорец с 4 точки в efbet Лига

В Лудогорец се чувстват недоволни от съдийството в мачовете им в българското първенство. Това обяви изпълнителният директор на клуба - Ангел петр...

Начело на врачани е Сашо Ангелов, който по-рано намекна за идването на Божинов, който е негов доведен син. След един от двубоите на отбора, треньорът заяви,че очаква „по-силен“ трансфер в клуба.

При подписване с Валери Божинов, от ръководството на Ботев (Враца) ще направят всичко възможно, за да го картотекират и той да бъде на разположение още за шампионатния мач със Славия в петък. А какъв скандал се заформя в родното първенство може да прочетете в този материал. 

Още по темата

Please select answer!