От Витоша: Нека ни извадят от групата, готови сме да бойкотираме мача с Левски


От Витоша: Нека ни извадят от групата, готови сме да бойкотираме мача с Левски

10274 0

Костадин Ангелов отстоя позицията на Витоша (Бистрица) относно предстоящия в събота мач срещу Левски. Главният мениджър на тима потвърди, че при невъзможност "бистришките тигри" да домакинстват на своя стадион, те ще бойкотират сблъсъка срещу столичния гранд, дори това да значи евентуалното им изваждане от елита.

"Категорични сме в позицията си да бойкотираме мача с Левски. Все пак има някакъв напредък. По искане на БФС пратихме предложение ние да поемем вътрешната охрана, а полицията - външната. Нямаме нищо против БФС или полицията. Просто желанието ни е да играем у дома. Надявам се всичко да бъде наред. Има вероятност да играем на нашия стадион. За развитието на един клуб, най-важна е материалната база. Инвестирахме доста средства и подобрихме съоръжението в Бистрица. Имаме лиценз и всички необходими документи. Вместо да направим празник, трябва да домакинстваме на "Васил Левски". Не смятаме, че това е редно. Ние даваме пари за нашата база, а не за заплати на чужденци" - заяви Ангелов пред Гонг.

Запитан за евентуалните последствия от бойкот, той категорично заяви: "Нека ни извадят". Витоша (Бистрица) и Левски излизат един срещу друг в мач от 6-ия кръг в efbet Лига. Сблъсъкът ще се проведе в събота от 20:30 часа. Скоро излезе информация, че "сините" работят по привличането на три нови попълнениея. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама