Стоичков вече прави и трансфери - уреди в Крус Азул играч, бил по-популярен от Меси


Стоичков вече прави и трансфери - уреди в Крус Азул играч, бил по-популярен от Меси

1827 0

Големият български футболист Христо Стоичков вече работи и като посредник по трансфери. Това стана ясно след признанията на бивша звезда на Барселона, изградена в школата "Ла Масия".

Става дума за офанзивния халф Виктор Васкес, който премина от белгийския Брюж в мексиканския Крус Азул благодарение на Камата. За правата му мексиканците плащат 2 милиона евро.

"Интересът от страна на Крус Азул дойде благодарение на Стоичков, който е в много добри отношения с Томас Бой, треньорът на отбора. Също така помогна и агентът на Чичарито, който действа като посредник", разкри испанецът пред "Underground Football".

Васкес е рожба на каталунската "Ла Масия", като в Испания пишат, че навремето се е говорело за него повече, отколкото за настоящата супер звезда на Барселона Лионел Меси.

Интересен факт е, че халфът дори пробива до първия отбор на "блаугранас", като под ръководството на Хосеп Гуардиола играе в няколко мача, включително и в двубой от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички