Славия привлече български национал


Славия привлече български национал
Снимка: БГНЕС

6567 0

Славия се сдоби със силно ново попълнение в лицето на българския национал Галин Иванов. Това се случва броени дни след драматичната загуба, която бе допусната от отбора на ЦСКА с 1:2, насред квартал "Овча купел". Припомняме, че в този двубой "белите" водеха почти до 70-ата, но в крайна сметка не спечелиха дори и точка.

Галин Иванов вече е подписал договор с тима на Венци Стефанов и ще се включи в групата на Славия, като започне тренировки заедно с новите си съотборници под ръководството на Златомир Загорчич. Последно 31-годишният атакуващ футболист се състезава за унгарския Сомбатхей Халадаш, за който записа 15 участия, в които съумя да се разпише два пъти.

Междувременно скоро се разбра, че Славия губи двама играчи за по месец. Това са Емил Стоев, който е с мускулни проблеми, след като се контузи още в самото начало на лятната подготовка. Сходна е ситуацията и с нападателя Илиан Мицански, който ще се завърне към края на август. А какво каза президентът на "белите" - Венци Стефанов, по темата за поредната обръщалка, в която участва Славия от началото на сезона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички