Славия изпрати 2018 година с тежък нокаут срещу последния в Първа лига


Славия изпрати 2018 година с тежък нокаут срещу последния в Първа лига
Снимка: БГНЕС

1139 0

Носителят на Купата на България Славия затвори успешната 2018 година с категоричен успех в българската Първа лига. "Белите" смачкаха опашкаря Верея с 4:0 на "Васил Левски" в последния мач на тима на Националния стадион. Очаква се след зимната пауза столичани да се завърнат на съоръжението в квартал "Овча Купел", където вече беше поставено осветление.

Възпитаниците на Златомир Загорчич можеха да бият и с повече най-слабия отбор в българския елит, но още в първите 5 минути домакините удариха 3 пъти гредите на вратата на Вереят.

Все пак с четирите отбелязани попадения, дело на Янис Карабельов (17'), Богомил Цинцарски (28', автогол) и Илиан Мицански (67', 72'), Славия записа първи успех в последните си три срещи и запази шансовете си за влизане в топ 6 при разделянето на отборите на два потока малко след подновяването на първенството идната пролет. 

С 3-те точки най-старият столичен клуб събра 24 точки в актива си и поне временно се настани на деветата позиция, с равен брой точки с осмия Ботев (Враца). С поредната си загуба тази кампания пък Верея остана на дъното, без нито един записах успех в изминалите вече 20 кръга и само 5 точки на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички