Скандалът с Петков цели да го спре за Футболист на годината, смята треньор на Славия


Скандалът с Петков цели да го спре за Футболист на годината, смята треньор на Славия
Снимка: БГНЕС

1187 0

Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев изказа любопитно мнение, а именно, че скандалът между стражът на "белите" Георги Петков и футболистът на ЦСКА Кирил Десподов цели да бъде попречено на стража в битката за приза "Футболист на годината".

След успеха на най-стария столичен тим над "червените" с 1:0 Десподов заяви пред медиите, че Петков е призовавал Сашо Александров "да му счупи краката".  "Колкото и да се опитват да го компрометират, мисля, че е несериозно, защото всички знаят специално след последния скандал с Десподов каква е целта. Спорът е между тях двамата, мисля, че се сещате и защо се опитват някои хора да го компрометират“, каза наставникът пред Нова телевизия.

"Специално чух тази ситуация и Петков абсолютно не е казвал това нещо. Просто му каза „Стъпи по-здраво“ и те просто търсят скандала. Петков заслужава напълно да спечели наградата за „Футболист на годината“, допълни специалистът.

Както е известно и двамата футболисти са част от националния отбор. Селекционерът Петър Хубчев обаче не се трогна особено от скандала и лесно разкри как ще бъде разрешен - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички