Скандалът с Петков цели да го спре за Футболист на годината, смята треньор на Славия

Треньорът на вратарите в Славия Радостин Станев изказа любопитно мнение, а именно, че скандалът между стражът на "белите" Георги Петков и футболистът на ЦСКА Кирил Десподов цели да бъде попречено на стража в битката за приза "Футболист на годината".

След успеха на най-стария столичен тим над "червените" с 1:0 Десподов заяви пред медиите, че Петков е призовавал Сашо Александров "да му счупи краката".  "Колкото и да се опитват да го компрометират, мисля, че е несериозно, защото всички знаят специално след последния скандал с Десподов каква е целта. Спорът е между тях двамата, мисля, че се сещате и защо се опитват някои хора да го компрометират“, каза наставникът пред Нова телевизия.

Готви се грабеж за званието "Футболист на годината"?

Страстите около връчването на "Златната топка" на Лука Модрич все още не са отминали, като мнозина са несъгласни с неговия избор, а още по-малко ...

"Специално чух тази ситуация и Петков абсолютно не е казвал това нещо. Просто му каза „Стъпи по-здраво“ и те просто търсят скандала. Петков заслужава напълно да спечели наградата за „Футболист на годината“, допълни специалистът.

Както е известно и двамата футболисти са част от националния отбор. Селекционерът Петър Хубчев обаче не се трогна особено от скандала и лесно разкри как ще бъде разрешен - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!