Пребиха областния на Враца на футболен мач


Пребиха областния на Враца на футболен мач

2202 0

Областният управител на Враца Венцислав Василев е бил зверски пребит, съобщава tribali.info.

Инцидентът е станал вчера по време на футболен турнир в белослатинското село Попица. Около 18 часа избухнал скандал между два от отборите. Предполага се, че Венцислав Василев опитал да успокои играчите.

В избухналото меле един от вратарите докопал губернатора на Враца и започнал да го налага. С окървавено и разкъсано лице Венцислав Василев се качил на колата си и пристигнал във врачанската болница, където веднага го вкарали в операционната.

"Венцислав Василев е със седем шева на лицето“, потвърди управителят на лечебното заведение Светозар Луканов.

След като спрели кървенето и го закърпили, лекарите освободили областния управител за домашно лечение и той се прибрал в Бяла Слатина. След като разбрал, че е пребил областния управител, Й.И. избягал и се скрил в циганската махала на Бяла Слатина. Полицията веднага организирала заградителни мероприятия и побойникът бил задържан за 24 часа, въпреки че отричал изобщо да е бил на мача.

Оказало се, че Й.И. е стар познайник на органите на реда, тъй като многократно бил арестуван за кражби и други криминални прояви. Случаят е докладван на прокуратурата и по него е започнато досъдебно производство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички