Поморие покани Бойко Борисов и Боби на мача с "Левски"


Поморие покани Бойко Борисов и Боби на мача с "Левски"

1149 0

Премиерът Бойко Борисов и шефът на БФС Борислав Михайлов са поканени за 1/16-финалния мач за купата на България между отборите на Поморие и "Левски", съобщи за вестник "24 часа" кметът на курортното градче Иван Алексиев.

Двубоят е в четвъртък от 18,45 часа на бургаския стадион "Лазур". Ще го свири Стефан Апостолов.

Символичните домакини от Поморие са разпратили общо 50 официални покани, като освен Бойко Борисов и Боби Михайлов такива са получили и кметовете на Бургас Димитър Николов и на Созопол Панайот Рейзи, който е и член на изпълкома на БФС, както и областният управител Вълчо Чолаков.

20 пропуска са изпратени на ръководството на "Левски". Масовите билети за вход са по 10 лева.

Деца от школата на ОФК „Поморие" ще изведат футболистите от двата отбора на терена на стадион „Лазур".

Групата на поморийци от 18 футболисти няма да излиза на режим преди мача, съобщи шефът на клуба Огнян Ралев, който ще изпълнява и функциите на старши треньор. Наставникът Малин Орачев ще изтърпява наказание.

Освен с безплатните автобуси, осигурени от ръководството на ОФК „Поморие", много привърженици на лидера в „Б" група ще пропътуват 20-километровото разстояние до Бургас с личните си автомобили. Еуфорията е налице. На стадион „Лазур" се очакват минимум 1500 поморийци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички