Официално: Мъри Стоилов вече не е треньор на Казахстан

Успешният български треньор Станимир Стоилов вече не е селекционер на Казахстан, съобщава официалният сайт на федерацията на страната. Според информацията двете страни са се разделили по взаимно съгласие след по-малко от година съвместна работа (март, 2018 г.).

От федерацията благодариха на Стоилов за съвместната работа и приноса на него и щаба му в развитието на тамошния футбол. Пожелават му и успехи и нови победи в бъдещата кариера.

Мъри може да се завърне начело на Астана

До любопитен развой може да се стигне около бъдещето на Станимир Стоилов. Националният селекционер на Казахстанможе да се завърне начело на Астан...

В КАЗАХСТАН ПОСОЧИХА КАКВО БИ СПРЯЛО МЪРИ ДА СЕ ВЪРНЕ В ЛЕВСКИ

Когато пое отбора през март миналата година, специалистът подписа двугодишен договор. Задачата му бе да изведе Казахстан от групата на Лигата на нациите. Тимът обаче бзае второ място в първа група в дивизия D на новия турнир на УЕФА. Големите успехи на Стоилов в страната обаче бяха с тамошния гранд Астана, който за първи път под негово ръководство игра в групите на Шампионска лига.

Според слуховете Мъри може отново да поеме клуба от столицата в азиатската страна, но има вероятност и да се върне в Левски. Подробности четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!