В Португалия посочиха двама кандидати за заместник на Славиша Стоянович в Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович вече сам сподели, че ще остане в тима поне до юни месец, когато му изтича договора. Това обаче не прекрати информациите и спекулациите около треньорския пост на "Герена".

Този път португалското издание A Bola посочва две имена, които през лятото може да заменят Стоянович. Единият от тях е легендарният треньор на Левски - Станимир Стоилов, а другият е португалският наставник Антонио Оливейра, когото определят за един от големите фаворити. "36-годишният Оливейра постигна успехи извън Португалия, повечето от които като асистент на баща си”, пишат португалците, след което посочват успехите му като помощник-треньор и треньор в Иран и Кувейт.

Колев за наказанието на УЕФА към Левски: Няма никаква драма

Заместник-изпълнителният директор в БФС Павел Колев днес официално обяви решението си, че няма да поеме властта в Левски. Той бе считан за сигуре...

"Славиша Стоянович ръководи българския гранд, но се очаква да напусне София след края на сезона. Наставникът на Левски има предложение от Латвия, но това ще стане най-рано в края на настоящия сезон. Сегашното ръководство на софийския тим ще се промени и решението за новия треньор ще бъде на новия инвеститор, който ще влезе в клуба. В списъка е Антонио Оливейра, както и Станимир Стоилов, който е бивш играч и треньор на Левски”, пише авторитетното издание.

По-рано днес пък стана ясно, че Павел Колев е отказал да стане изпълнителен директор в Левски - ето каква е причината.

Още по темата

Please select answer!