В Португалия посочиха двама кандидати за заместник на Славиша Стоянович в Левски


В Португалия посочиха двама кандидати за заместник на Славиша Стоянович в Левски
Снимка: Оф. сайт на Астана

4853 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович вече сам сподели, че ще остане в тима поне до юни месец, когато му изтича договора. Това обаче не прекрати информациите и спекулациите около треньорския пост на "Герена".

Този път португалското издание A Bola посочва две имена, които през лятото може да заменят Стоянович. Единият от тях е легендарният треньор на Левски - Станимир Стоилов, а другият е португалският наставник Антонио Оливейра, когото определят за един от големите фаворити. "36-годишният Оливейра постигна успехи извън Португалия, повечето от които като асистент на баща си”, пишат португалците, след което посочват успехите му като помощник-треньор и треньор в Иран и Кувейт.

"Славиша Стоянович ръководи българския гранд, но се очаква да напусне София след края на сезона. Наставникът на Левски има предложение от Латвия, но това ще стане най-рано в края на настоящия сезон. Сегашното ръководство на софийския тим ще се промени и решението за новия треньор ще бъде на новия инвеститор, който ще влезе в клуба. В списъка е Антонио Оливейра, както и Станимир Стоилов, който е бивш играч и треньор на Левски”, пише авторитетното издание.

По-рано днес пък стана ясно, че Павел Колев е отказал да стане изпълнителен директор в Левски - ето каква е причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички