Мъри може да се завърне начело на Астана


Мъри може да се завърне начело на Астана
Снимка: Оф. сайт на Астана

2386 0

До любопитен развой може да се стигне около бъдещето на Станимир Стоилов. Националният селекционер на Казахстанможе да се завърне начело на Астана. Това съобщава vesti.kz по повод информация на сръбска медия, че треньорът на Раднички (Ниш) Ненад Лалатович е на път да поеме шампиона на бившата съветска република.

"Защо пристигането на Лалатович в Астана е малко вероятно. Първо столичният клуб може да възстанови сътрудничеството си със Станимир Стоилов, от когото по наша информация във футболната федерация на Казахстан не са съвсем доволни заради неудачното представяне в Лигата на нациите.

Освен това причина за раздяла с българина може да стане високата му заплата. Предстои да се разбере какво ще се случи, но може би и самият Стоилов се е убедил, че повече му пасва работата като клубен треньор”, пише vesti.kz. Самият Мъри също заяви, че работата му в клубния футбол му липсва и ще се завърне със сигурност начело на някой тим. Наскоро той говори  и какво мисли за завръщане в България, а думите му можете да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички