В Казахстан посочиха какво би спряло Мъри да се върне в Левски


В Казахстан посочиха какво би спряло Мъри да се върне в Левски

4021 0

В Казахстан се притесниха от новината на вестник "Тема Спорт", че Левски възнамерява да им отмъкне националния селекционер Станимир Стоилов. Според тамошния специалист Юсуп Шадиев напускането на Стоилов би било голяма загуба за футбола в страната.

Шадиев посочи и каква би могла да бъде причината специалистът да откаже да се върне на "Герена". "Ще бъде рискована стъпла Стоилов да приеме предложението на Левски, тъй като вероятно този клуб го кани с определени задачи", посочи казахстанецът пред vesti.kz.

ОТ 0 ДО 100 И ОБРАТНО ЗА 180 МИНУТИ

"Решението на Стоилов ще зависи от предложените условия. Да не забравяме, че го канят обратно у дома, където има роднини и приятели, а в Левски той е играл и е започнал треньорската си кариера. Освен това той ще трябва да докаже качествата си на по-високо ниво, защото българското първенство по своето ниво е сравнимо с украинското, а казахстанското - с белоруското", каза още Шадиев.

Станимир Стоилов работи в Казахстан от 2014 година, като до март 2018 г. бе треньор на Астана. След това той стана национален селекционер на Казахстан. Наскоро той говори какво мисли за завръщане в България, а думите му можете да прочетете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички