Изненада: ЦСКА 1948 приключва съществуването си


Изненада: ЦСКА 1948 приключва съществуването си
Снимка: БГНЕС

5583 0

Футболният отбор на ЦСКА 1948 може да бъде закрит след края на сезона във Втора лига. Близки хора до отбора са разкрили тази новина пред колеги от "Sportal".

"Нека тези цесекари, които не ни симпатизират, се замислят за начина, по който ЦСКА-София дойде в Борисовата градина. Нека знаят още, че онзи клуб има натрупани сериозни финансови задължения. На последната домакинска среща с Арда (Кърджали) продадохме 350 билета. Както стана ясно, на последния мач на ЦСКА-София на "Армията" е имало 250 души – тоест, по-малко отколкото на нашия мач. За нещастие обаче това не прави впечатление на червена България", съобщават от ЦСКА 1948.

ЦСКА 1948 е основан през 2016 година, като това се случва веднага, след като първенецът по титли в България ЦСКА фалира. В първия си сезон тогава те спечелиха областната "А" група, а следващата година завършиха първи и в Югозападна Трета лига, като сега са на третата позиция във втора лига.

ПЕНЕВ ЗАХАПА ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички