Антонис Стергиакис е разочарован, иска да напусне Славия


Антонис Стергиакис е разочарован, иска да напусне Славия
Снимка: принтскрийн

1326 0

Вратарят Антонис Стергиакис се чувствал излъган от ръководството на Славия и иска да си ходи, тръбят медиите в Гърция в навечерието на двубоя с Ботев (Пд). Гъркът в момента е в ролята на резерва на колегите си Георги Георгиев и Георги Петков.

"Кариерата му очевидно върви надолу. Нещата се обърнаха, след като реши да преподпише със Славия, а преди това се смяташе, че е близо до сделка с Олимпиакос“, обявиха журналистите от съботното предаване "Спорттайм“. Медията има информация, че бащата на Стергиакис ще търси изход от тази ситуаия. За целта той ще дойде у нас, за да преговаря с ръководството на "белите“ за бъдещето на наследника си.

През този сезон Стергиакис записа само 3 мача, в които допусна 5 гола. Георги Георгиев има шест, а легендата Георги Петков се появи два пъти на вратата, веднъж това стана принудително. Ветеранът трябваше да влиза по спешност в игра, защото Стергиакис бе изгонен при гостуването на Лудогорец. А какви големи клубове също имали интерес към вратаря вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички