Ексклузивно: Ювентус, Наполи, Милан и Интер в битка за играч на Славия


Ексклузивно: Ювентус, Наполи, Милан и Интер в битка за играч на Славия
Снимка: принтскрийн

1554 0

В първенството Славия живурка, а понякога прави чудесни мачове, но на трансферния пазар най-старият столичен клуб прави истински фурор. "Белите" не само че лансират редица свои таланти в италианската Серия А, и не само, но взимат добри пари за талантите си, нещо, с което малко клубове у нас могат да се похвалят.

Днес излезе информация, че братът на Петко Христов - Андреа, е близо до трансфер в елита на Италия. За него напира Аталанта, който е на седмото място в класирането. Но до SportLive.bg достигна още по-любопитна информация, а именно, че четири гранда от топ 6 на Италия са набелязали футболист на Славия и чакат момента да "ударят".

Става дума за вратаря Антонис Стергиакис. Той не е талант от школата на Славия, но в момента е собственост на столичния клуб. 19-годишният грък е желан от Милан и Интер, Ювентус и Наполи, съобщава calcionews24.com.

Стергиакис е записал 19 мача за Славия през сезона, в които е фокусирал италианските грандове върху себе си. Те го оценяват като доста талантлив и евтин - за правата му клубът от "Овча купел" е поискал 2 милиона евро. Никой от кандидатите няма против да плати тази смешна за тях сума.

Младият вратар има договор със столичани до 2020 година. Той обаче е изразил желание да се премести в Италия, ако клубът е съгласен да го продаде.

"На такава ниска цена той може да изкуши мнозина. В Серия А го следят отблизо и чакат подходящия момент да ударят", пише calcionews24.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички