След 6 точки взети от Левски и Локо Пловдив: Ачиари посвети победата на свой възпитаник и разкри защо


След 6 точки взети от Левски и Локо Пловдив: Ачиари посвети победата на свой възпитаник и разкри защо
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

836 0

Наставникът на Берое - Хосе Луис Ачиари, даде своята оценка за победата на неговите възпитаници над Левски с 2:1 в мач от 15-ия кръг на родната Първа лига. Аржентинският специалист отчете работата на тима в дефанзивен план и посвети успеха на Селесте, като разкри, че футболистът на "заралии" пътува за Аржентина, защото неговият баща е починал

Какво каза Ачиари след последния съдийски сигнал?

"Искам да поздравя играчите. Тази победа е хубава за нас. Да дадем тази победа на феновете, които ни подкрепяха. Селесте - неговият баща почина и в момента пътува за Аржентина. Тази победа е за него. Работата, която направиха играчите бе великолепна срещу добър отбор като Левски. Играчите трябваха да играят дефанзивно и го направиха добре", сподели Ачиари.

"Първите минути стояхме добре. После Левски намери пасовете и головете. Ние направихме много положения, но ни накараха да се връщаме към нашата врата. През второто полувреме променихме състава, влезе и Тиаго. Гледахме централната зона да е добре".

"Нашето нападение бе ключово. Трябва да кажем, че противникът се представи добре. Добър отбор са с добър треньор. Бяхме задължени да играем дефанзивно този мач. Отборът игра добре в защита и си отиваме с победата".

"Взехме победата срещу първия Локомотив Пловдив. Днес също играхме с един гранд в българския футбол. Изкарахме шест точки от тези два мача. Искам да поздравя играчите, както и феновете, които ни подкрепят".

"Искам да поздравя съдията Васил. Искам да кажа, че съдийската бригада се справи добре", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички