Първи думи от новия треньор на Берое Николай Киров: Преговорите протекоха в рамките на едно денонощие


Първи думи от новия треньор на Берое Николай Киров: Преговорите протекоха в рамките на едно денонощие
Снимка: Beroe.bg

1845 0

Ръководството на Берое представи официално новия си старши треньор Николай Киров, който застава на поста след приетата оставка на Петър Хубчев. По време на пресконференцията си, Киров разкри, че преговорите със "зеления" клуб са били доста бързи:

"Нещата се случиха доста бързо - преговорите протекоха в рамките на едно денонощие. Искам да благодаря на ръководството на Берое, че се е спряло на моето име. За мен е чест и голяма отговорност да ръководя клуб с традициите, които безспорно ги има Берое Стара Загора. Клуб със сериозна маса привърженици, които са най-важното нещо в нашата игра, защото каквото и да си говорим, футболът се прави за хората", започна новият треньор на старозагорци.

"Запознат съм с футболистите на Берое. Имах възможността да наблюдавам всички двубои от началото на шампионата. Коментирали сме с ръководството къде точно мислим и там имаме единодушие, че на една позиция могат да се постигнат по-добри варианти. Няма да коментирам коя точно е позицията".

"Нека се запозная детайлно с качествата на състезателите в тренировъчния процес, защото само с гледането на двубоите трудно могат да се направят генерални изводи. Мисля, че отборът е подготвен по добър начин. Колегите, които са били преди мен, съм убеден са работили по най-добрия начин", допълни още Киров и след това каза няколко думи за предстоящия мач със Славия от 11-ия кръг на Първа лига, който ще се проведе в София в събота, 17 септември, от 19:45 часа:

"Славия е традиционен отбор в шампионата. През последните години играе водеща роля в първенството. Как ще подходи нашият отбор, ще го коментираме с футболистите в съблекалнята".

Николай Киров завърши с това, че е получил уверение, че няма да има финансови проблеми под Аязмото и че не му е поставяна конкретна цел: "Получих гаранция, че всичко във финансово естество ще е наред. В момента търсим противник за паузата. Ще се запозная с младите играчи и ако има такива, които имат нужните умения, ще им бъде даден шанс. Крайна цел не ми е поставяна от ръководството".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички