Сериозни притеснения в Берое: Отборът ще я кара пестеливо, ще се продават и играчи


Сериозни притеснения в Берое: Отборът ще я кара пестеливо, ще се продават и играчи
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2194 0

През вчерашния 21 декември новият министър на енергетиката - Александър Николов, бе заявил, че не вижда причина държавната ТЕЦ "Марица Изток 2" да отделя от бюджета си за издържката на старозагорския Берое.

Днес спортният директор на "зелените" Ивко Ганчев даде интервю пред "Блиц", в което говори по тази тема:

"Питате ме дали ще имаме нов треньор. По-важен обаче е друг въпрос - какво ще става с Берое като цяло. Ситуацията при нас не е никак обнадеждаваща. Изчаквам решението на ръководството. Скоро ще се знае как ще процедираме през пролетния дял на първенството – дали ще свиваме бюджета, дали ще започнем да продаваме основните си футболисти", разкри той и добави:

"Засега това е немалка опасност, надвиснала над Берое, но скоро ще има отговор. Надявам се да се намери изход, от който да останем доволни всички и най-вече феновете ни".

Ивко Ганчев поясни, че вече има една конкретна оферта за футболист на Берое: "В клуба пристигна конкретна оферта от Австрия за един от основните ни играчи. Става въпрос за титуляр. За един от най-добрите в Берое, но име няма да споменавам".

"Ако бъде потвърдено, че Берое ще я кара много пестеливо напролет, ще продадем въпросния играч и ще се опитаме да продадем други основни такива. Няма как с оглед финансовото състояние. Ако обаче нещата се закрепят – може да се опитаме задържим футболиста, защото реално неговата цена е по-висока".

"Искам да пожелая здраве, щастие и късмет на всички, които обичат Берое. А и на всички българи като цяло", завърши коментара си спортният директор на тима от Стара Загора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички