С 10 души Етър си открадна точка от пропускащ Берое


С 10 души Етър си открадна точка от пропускащ Берое
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

953 0

Берое и Етър завършиха наравно в последния мач от 20-ия кръг и предпоследен от есенния полусезон в Първа лига. В Стара Загора двата тима не успяха да си отбележат, а гол на "виолетовите" беше отменен заради засада в 37'.

През първото полувреме "заралии" бяха по-дейният тим, но не успяваха да реализират положенията си. В 37' Етър стигна до попадение на Мартин Моран, но то бе отменено заради засада.

Две минути преди края на редовоното време на първата част Берое имаше отлично положение да открие резултата. Джани Политино намери Сантиаго Годой в наказателното поле и той отигра атрактивно, с гръб към вратата, но Мартин Величков изби в корнер.

През второто полувреме домакините отново повече владееха инициативата и стигнаха до удари на Политино в 72' и 79'. В първия случай Величков се намеси отлично, а във втория халфът от чиста позиция стреля покрай вратата.

15 минути преди изтичането на редовното време тимът от Велико Търново остана с човек по-малко, след като Кольо Станев приложи бойни техники срещу фаулиралия го Сегундо Пачаме и беше изгонен.

Натискът на "заралии" продължи и в 87' Трибуле намери Годой в наказателното поле, но Величков парира с тяло изстрела му. При добавката на Политино защитник пък блокира с тяло. Гостите оцеляха и в 90+6', когато първо вратарят им изби удар на Берое, а после капитанът им изчисти центрирана топка пред голлинията.

След равенството Берое остава на девета позиция, а Етър е все така последен в класирането. Това бе деветата точка, която 'виолетовите" си спечелиха през сезона в Първа лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички