"Първи сме в света, представлявани от голяма звезда - Роналдиньо": Берое обяви революционна промяна (ВИДЕО)


"Първи сме в света, представлявани от голяма звезда - Роналдиньо": Берое обяви революционна промяна (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Берое

3505 0

Берое се похвали с важна за бъдещето на клуба стъпка. Клубът подписа договор с компанията за екипировка Dryworld, а нейното лице е легендата на световния футбол Роналдиньо. Собственикът на старозагорци Ернан Банато говори по темата.

Той сподели, че Берое ще е първият клуб в света, който ще бъде представян от голяма звезда. Банато определи Роналдиньо като "символичен кръстник на тази нова стъпка в Берое". Ето какво заяви той на специална пресконференция:

"Днес подписахме договор с чуждестранна фирма, която ще облича отбора. Тя носи името Dryworld. Това е голяма стъпка за нас, тъй като ще имаме една голяма звезда, която ще бъде кръстник на Берое. Ще бъдем първият клуб в света, който ще бъде представян от голяма звезда.

Това ще бъде легендата Роналдиньо Гаучо, който ще стане символичен кръстник на тази нова стъпка в Берое. Надявам се с тази стъпка да направим спонсорите и феновете по-щастливи" - започна собственикът.

Оказва се, че дори се работи върху това Роналдиньо да посети Стара Загора. По темата Ернан Банато сподели още:

"Планираме доста неща, правим всичко възможно да доведем Роналдиньо в Стара Загора. Имаме идея за организиране на мач на звездите или мач на легендите с участието на Роналдиньо и други звезди, но този мач ще бъде в София заради капацитета на Националния стадион". Неотдавна Ернан Банато посочи и защо е взел Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички