Петър Хубчев "нарисува" мрачна картина, говорейки за бъдещето на Берое


Петър Хубчев "нарисува" мрачна картина, говорейки за бъдещето на Берое
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

3172 0

Наставникът на Берое Петър Хубчев разкри, че "зеления" клуб го очакват много тежки дни, говорейки пред камерата на "Diema" след края на мача с Ботев Пловдив, който лиши старозагорци от билет за европейските клубни турнири:

"Отборът за пореден път показа характер, какъвто отдавна не е показвал. Много малко хора знаят в какво състояние и при какви условия работиха - болежки, неприятности, промени. Аз знам много отдавна, че следващата тренировка няма да сме в същия състав, но беше достойно да се държим по този начин", започна Хубчев.

"Емоциите са силни, за да правя разбор на целия сезон. Отборът показа характер. Преборихме се с други три равни отбора, въпреки че не ни брояха за фаворит. Уникални характери имаше в този отбор. Времето във футбола трябва да е повече. Тези момчета заслужават минимум уважение в самия град от феновете на Берое".

"С ръка на сърцето казвам, че най-тежкото за Берое предстои от утре. Ние нямаме готов отбор. Каквито ще да са финансовите проблеми. Ние нямаме хора и отбор. Първо трябва да направим отбор. Трябва да имаме 16 играчи по наредба. Ние имаме 6. Истината е, че предстои най-тежкото. От много футболисти се нуждае Берое. Няма значение какви са. За мен е без значение цвят на кожата, чужденци, българи, години. Няма значение", каза още треньорът на Берое и добави за финал:

"Самата подготовка като тренировки и лагер е ясна. Ясни са и финансовите параметри, но не съм аз човекът, който трябва да ги коментира".

Вижте още: Азрудин Валентич засия от радост и обяви: На "Колежа" щеше да има 22 хиляди фенове

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички