Още един нов спонсор помага на Берое да излезе от кризата


Още един нов спонсор помага на Берое да излезе от кризата
Снимка: beroe.bg

1301 0

Ръководството на Берое работи неуморимо по изваждането на клуба от кризата, в която е изпаднал през последните месеци. Старозагорци официализираха сделка с нов партньор, който ще налее сума в касата на отбора.

Компанията се занимава се с внос на спортни артикули в страната и е поредният спонсор на Берое. 

Ето какво съобщиха от клуба на своя уебсайт:

С гордост съобщаваме, че ПФК „Берое“ намери нов рекламен партньор в лицето на „Soccer King“! Благодарим на компанията за подадената ръка в този труден за клуба момент и се надяваме на едно ползотворно и дълго сътрудничество.

„Soccer King“ е компания, специализирана във вноса на висококачествени спортни артикули, футболни обувки, аксесоари и екипировки. При нас ще откриете най-новите спортни продукти на марки като ADIDAS, NIKE и PUMA.

Вече няколко години сме лидер на пазара, защото селектираме за Вас многообразие от персонализирани спортни артикули, бутонки, спортни екипи за жени, деца и мъже. Брандът е фокусиран към внос на обувки за футбол както за любителите, така и за професионалистите.

Може да намерите продуктите, които предлагат нашите нови партньори на официалния уебсайт https://soccerking-store.com/".

Междувременно старозагорци поглеждат към предстоящия си двубой срещу Лудогорец от 14-ия кръг на Първа лига. Двата тима излизат един срещу друг в понеделник (17.10) от 20:00 ч.

Проследете срещата Берое - Лудогорец НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички