Официално: Мартин Камбуров се завърна в Берое


Официално: Мартин Камбуров се завърна в Берое
Снимка: cska1948.bg

1421 0

Нападателят Мартин Камбуров официално се завърна в Берое. Отборът на ЦСКА 1948 потвърди за изходящия трансфер, без да назовава трансферна сума. Според информации, тиражирани в медиите, заралии са броили 100 хиляди лева, за да си върнат голмайстора.

Опитният нападател стана част от дебютанта в Първа лига през юни 2020 г. Той облече екипа на ЦСКА 1948 за първия полусезон в Първа лига, в който допринесе за успехите на отбора с 9 попадения и 2 асистенции. Камбуров изигра 15 мача в шампионата през есента.

Най-резултатният му двубой с червената фланелка пък беше победата над Ботев (Пловдив) с 5:0 на 2 октомври на стадион „Васил Левски“, когато нападателят се отличи с хеттрик. През януари Камбуров беше избран и за Най-добър нападател в родното първенство за 2020 г.

40-годишното острие вече е на само 7 гола от рекорда на Петър Жеков за най-много попадения в елита – 253 за Жеков и 246 за Камбуров. Клубът благодари на Камбуров и му пожелава успех в Берое, където нападателят се подвизаваше в периода 2017 - 2020 г. 

През миналата година Камбуров си тръгна от Берое, след като нямаше гаранции от ръководството, че ще играе във всеки мач. Неговата голяма цел е да задмине рекорда на Петър Жеков. Какво каза Мартин Камбуров при раздялата си с Берое през миналото лято - припомнете си в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички