Мартин Камбуров посочи единствения играч, който може да вкарва, колкото него


Мартин Камбуров посочи единствения играч, който може да вкарва, колкото него
Снимка: cska1948.bg

2455 0

40-годишният нападател на новака и дебютант в Първа лига ЦСКА 1948 - Мартин Камбуров, бе обявен за играч на месец октомври у нас. Той говори за постиженията си и посочи единствения футболист, който може да вкарва, колкото него - Матиас Курьор.

"Благодаря за наградата, мина време от октомври, не мога да се сетя дори в кои мачове съм играл. Имаме още два мача до края, трябва да се опитаме да вземем максимума от точки. След това идва почивка и подготовка за пролетта, разбира се. Води ме любовта към самата игра.

В световния спорт има доста спортисти, които играят до късна възраст. Само в България всяка година ме отказват, но аз показвам постоянство. Няма да ми отива да съм толкова близо до рекорда и да се откажа. Имам 8 гола, ако вкарам още толкова, ще имам 16. Освен Курьор много трудно друг нападател ще вкара толкова. Не казвам, че ако ги вкарам тези голове, ще продължа. Но не мога да кажа и дали ще спра, ако ги вкарам.

Реалист съм, нашият отбор за първи път влиза в "А" група. Имаме момчета, които са играли само във "Б" група, за пръв път някои стъпиха на "Герена". Това не е оправдание, далеч съм от това. Просто ще трябва време. Резултатите са ни перфектни. Единственият мач, в който ни надиграха и можеха да ни бият с повече, е на "Герена". Последният кръг с ЦСКА не мога да кажа, че са ни надиграли с нещо - автогол и рикошет.

Похвално е, че отборът интегрира български футболисти. За по-добро класиране трябва треньорите и ръководството да кажат. Нямам сантименти към Берое, само суперлативи мога да кажа за Стара Загора, но сега съм в друг отбор и трябва да си върша работата" - сподели Камбуров.

А изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов очаква тимът да стане шампион в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички