Официално: Аржентинец с богат опит в Испания застана начело на Берое


Официално: Аржентинец с богат опит в Испания застана начело на Берое
Снимка: Оф. сайт на Берое

896 0

От днес Берое официално има нов треньор, това е аржентинецът Хосе Луис Ачиари. Той заменя на поста сънародника си Густаво Араголаса, който преди дни бе изненадващо уволнен.

На официалния си сайт "заралии" обявиха, че 44-годишният Ачиари вече е направил две тренировки с тима, а днес е парафирал официално. От клуба му пожелаха много успехи и победи.

Визитка:

  • Хосе Луис Ачиари е на 44 г. Роден е в Сан Мигел, Аржентина. В кариерата си като футболист е играл като полузащитник в аржентински и испански тимове. Започва своята треньорска професия като помощник на настоящия старши треньор на „Виляреал“ – Пачета. В опита си като старши треньор е бил начело на „Гуадалахара“, „Мурсия“, „Елче“ и „Депортива Лорка“.

"Аз съм тук отскоро, но моята философия е работа всеки ден. Искам да се подобряваме и да се представяме добре. Аз оставих моето семейство в Испания и съм тук, за да покажем добри резултати", каза треньорът в първото си интервю за клубния сайт. Феновете на Берое обаче си искат обратно начело Араголаса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички