2 месеца след старта на сезона: Половината треньорски глави в Първа лига "паднаха"


2 месеца след старта на сезона: Половината треньорски глави в Първа лига "паднаха"
Снимка: Ivo Pinev / LAP.bg

2732 0

В понеделник (18 септември) в Първа лига се извършиха 3 треньорски раздели накуп - Берое и Ботев (Враца) официално махнаха Густаво Араголаса и Даниел Моралес съответно, а за Славия стана ясно, че са взели решение да уволнят Хосе Мария Бакеро.

Бърза справка показва, че от началото на сезона в родния елит са сменени вече осмина треньори, което е половината от всички тях. От старта на кампания 2023/24 са изминали само 2 месеца.

И това съвсем не се очаква да е всичко - ЦСКА 1948 също предстои да смени Николай Панайотов. Той застана на пожар начело на тима след уволнението на Атанас Рибарски, но е наясно, че при издънка ще бъде махнат, тъй като ръководството не харесва играта на ЦСКА 1948.

А иначе треньорските смени започнаха с раздялата между ЦСКА и Саша Илич още в първите кръгове на елита и евротурнирите. Промени на поста се извършиха и в Пирин (Бл), Ботев (Пд) и Локомотив (Сф).

Новият наставник на Берое се очаква да е аржентинец, на Ботев (Враца) - Валентин Илиев, а на Славия - Иван Колев. А феновете на Берое предприеха действия по връщането на Араголаса начело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички