Капитанът на Берое: Левски почти нямаха положение срещу нас, искаме да бием Пирин


Капитанът на Берое: Левски почти нямаха положение срещу нас, искаме да бием Пирин
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1701 0

Берое ще опита да излезе от дълбоката криза, в която е затънал с началото на новия сезон. Старозагорци записаха едва 3 победи, 2 равенства и цели 7 поражения през новата кампания в родната Първа лига

В петък, на пътя на "заралии" застава амбиционзният отбор на Пирин. Благоевградчани загубиха с 1:2 от ЦСКА в последния си мач, но впечатлиха с добро представяне. Сега приемат у дома Берое в опит да се върнат на победния път. Възпитаниците на Николай Киров обаче не смятат така. Капитанът на тима Симеон Мечев заяви, че той и неговите съотборници ще опитат най-накрая да зарадват феновете си.

"Създаваме малко в атака, малко по-агресивни трябва да бъдем. По-концентрирани пред гола и по-настоятелни, за да можем да отбележим гол. Няма как да искаме да победим без да отбележим гол“, коментира полузащитникът в предаването „Преди кръга“ по "Diema Sport".

"Статичните положения са силно оръжие. В един мач се получава, друг път не. Работим доста по този компонент на играта. Ще се получи. Работим здраво, няма защо да навеждаме глава.

Левски е доста силен отбор, но почти нямаха голово положение в мача. Ние ще работим, за да създаваме повече. Няма да се оплакваме от умора. Отиваме в Благоевград с мисълта единствено да победим. Ще стане здрав мач и който пребори, ще победи“, допълни още той.

Ето какво заяви треньорът на "орлетата" Красимир Петров преди срещата със старозагорци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички