Лудогорец - Берое по ТВ: Къде да гледаме мача от 29-ия кръг на Първа лига?


Лудогорец - Берое по ТВ: Къде да гледаме мача от 29-ия кръг на Първа лига?
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2450 0

Във вечерта на 3 май (сряда) Лудогорец посреща Берое на стадион "Хювефарма Арена" в мач от 29-ия кръг на Първа лига!

Откакто Ивайло Петев се завърна начело на "орлите", тимът записа 8 поредни победи, а последната от тях - срещу ЦСКА (1:0, 30 април), го изкачи на първото място в таблицата с актив от 68 точки (една повече от "армейците").

*Довечера разградчани ще имат възможност да се откъснат поне временно на четири пред "червените", които на 4 май гостуват на Хебър Пазарджик!

Берое на Николай Киров пък е на 11-а позиция в класирането със сбор от 27 точки. Три от тях бяха спечелени в последния кръг - при домакинството на Пирин Благоевград (1:0) на 30 април.

Припомняме, че Лудогорец спечели по категоричен начин гостуването си на Берое от есенния дял на Първа лига, което бе част от 14-ия кръг - на 17 октомври 11-кратните шампиони на страната вкараха 4 безответни гола в Стара Загора, макар и всеки един от тях да падна през второто полувреме.

Начален час + ТВ канал

*Мачът днес ще започне в 20:30 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Лудогорец - Берое НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички