Любослав Пенев получава оферта от Първа лига, оформя се сблъсък със Стойчо Младенов и ЦСКА?


Любослав Пенев получава оферта от Първа лига, оформя се сблъсък със Стойчо Младенов и ЦСКА?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

29283 0

От началото на сезон 2021/22 старозагорският Берое изигра 8 мача и записа четири победи и още толкова поражения. В момента тимът се намира на 5-то място, но вчерашната загуба от Ботев Пловдив е ядосала сериозно привържениците на отбора и "Novsport" пише днес, че няма да е изненада ако под Аязмото се стигне до треньорска рокада!

По време на паузата за националните отбори спортният директор на клуба Валентин Грудев бе подал оставка и бе заменен на поста от Ивко Ганчев, но изглежда, че промените в Стара Загора ще продължат...

Според изданието, ръководството на "зелените" обмисля да предложи треньорската скамейка на бившия наставник на ЦСКА Любослав Пенев!

След като бе освободен от "армейците" Пенев остана без работа, а сега може да застане начело на Мартин Камбуров и компания. "Novsport" допълва, че има вероятност той да поеме и отбора на Царско село, който е в дъното на Първа лига - 12-о място.

Настоящият треньор на Берое Петър Колев не се представяше добре още през миналия сезон и тимът завърши на шеста позиция. Той бе наследил на поста Димитър Димитров - Херо и през пролетта ръководството на клуба му бе гласувало доверие, което Колев на този етап не успява да оправдае.

Ако Любослав Пенев застане начело на отбора, то само след месец ще има възможността да се изправи лично срещу ЦСКА и Стойчо Младенов, който го замени на стадион "Българска армия" - по програма двата тима трябва да се срещнат на 23 октомври в мач от 12-ия кръг на Първа лига!

Вижте още: Преди подготовката: Бетано коефициенти за титла на ЦСКА

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички