Преди подготовката: Бетано коефициенти за титла на ЦСКА


Преди подготовката: Бетано коефициенти за титла на ЦСКА
Снимка: betano

3143 0

Отборът на ЦСКА вече е в Турция, където трябва да мине първата част от зимната подготовка. „Армейците“ са настанени в хотел „Голд Сити“, който се явява един от най-луксозните в Алания. Момчетата на Стойчо Младенов ще останат на турска земя в следващите 14 дни, а целта е да се подготвят подобаващо за втората част от сезона, когато ще трябва да воюват с Лудогорец за първата позиция.

Най-новия ни бранд в спортните залози Betano, обяви своите коефициенти. Ако имате бетано регистрация сами ще се уверите, че букмейкъра предлага изравнени шансове за 1-во място на двата тима, което не се бе случвало в зимната пауза през последните сезони.

И все пак, Betano дава доста по-сериозни шансове за разградчани. Ставката за 11-та поредна титла на „зелените“ е 1.30. Тимът взе нов треньор и въпреки продажбата на вратаря Кахлина, съставът има потенциал да гази наред по българските терени. Коефициентът за шампионски триумф на ЦСКА е 3.30. Най-новият букмейкър, който предлага хазартни услуги в България, тотално обезценява шансовете на останалите съперници.

Ставката за титла на Черно море е 250. С 300 коефициент е Ботев Пловдив. След тях се нареждат столичните грандове Славия (500) и Левски (750). Останалите клубове са с коефициенти над 1000 в сайта на Бетано бг.

Какво става в ЦСКА?

Около тимът цари спокойствие. Стойчо Младенов обяви, че очаква нови попълнения, а и не желае да се разделя с никой от настоящите играчи. Вчета излезе новината, че „червените“ са подписали нови договори с Юрген Матей и Тибо Вион. Оставането на капитана е страхотно постижение на ръководството, тъй като нидерландецът се утвърди като най-добрият защитник в Първа лига. Освен всичко, Матей вкара двата най-важни гола за отбора през сезона – победните срещу Виктория Пилзен, който вкара ЦСКА в груповата фаза на Купата на Конференциите, и срещу Лудогорец, който съкрати дистанцията на върха. Централният бранител реализира и най-красивия гол за сезона – този срещу ЦСКА 1948-ма, който също се оказа победен за „червените“.

Тимът обяви раздялата си с Карол Метс. Естонският национал се присъедини към първия в швейцарското първенство Цюрих. Договорът му обаче изтичаше в края на тази кампания и ЦСКА ще получи скромната сума от 100 000 евро. Дефанзивният футболист не е сред основните фигури в „четата“ на Младенов, така че раздялата му едва ли ще се отрази.

Армейците имаха супер натоварен полусезон, но след като отпаднаха от Европа, мачовете им ще са далеч по-малко. Освен това, българското първенство отново ще премине през осакатен формат. БФС взе невероятното решение плейофната фаза да се проведе само в един рунд. Като основна причина, мъдрите ръководители изтъкнаха директива на УЕФА, която задължава местните лиги да свършат по-малко. Причината е предстоящото световно първенство през декември в Катар, което ще изтегли футболния календар за следващия сезон. Дори квалификационните мачове за европейските клубни турнири ще стартират още в средата на лятото. И все пак, никое друго първенство не реши да съкрати формата си. Същото се случи и през миналата година, но тогава поне нидерландското първенство не бе довършено. Сега, ние сме пионери в Европа и най-изпълнителната федерация под егидата на УЕФА.

ЦСКА страда сериозно в началото на есента от лошата подготовка. Или поне това бе оправданието за лошите резултати в първите мачове от сезона, които костваха уволнението на Стойчо Стоилов и Любо Пенев. Сега, Стойчо Младенов няма да има подобни оправдания, което ни кара да мислим, че съставът ще постигне много по-добри резултати.

Съвсем естествено, натоварения цикъл би дал предимство на Лудогорец, но при един мач на седмица, Бетано вижда ЦСКА като тотален фаворит срещу всеки един друг български отбор.

Представянето на ЦСКА обаче ще зависи страшно много от селекцията. Клубът спешно се нуждае от опорен полузащитник. През есента, там се изявяваха Амос Юга, Карло Мухар и бековете Тибо Вион и Жеферсон. Последните двама обаче трудно се справяха с тежките битки в средата на терена. Ако запази Кайседо и прибави класа в центъра, ЦСКА има съвсем реални шансове да стане шампион.

Какво показва класирането?

Разликата между двата съперника е едва 2 точки, но какво казахме, заради съкратеното първенство, ще видим само един директен мач между двата тима. Ако Лудогорец не допусне издънка до края на редовната фаза, тимът ще се радва на домакинско предимство в решителния мач.

Според прогнозата на експертите, ЦСКА ще изглежда доста по-добре през пролетта. Отборът обаче трудно би се справил с конкуренцията на Лудогорец. Под ръководството на Станислав Генчев, „зелените“ допуснаха доста изненадващи издънки, но те няма да се повторят при новия треньор. За това, Бетано ви съветва да се насочите залог за краен успех на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички