Любимец на феновете на ЦСКА: Мисля само за Берое


Любимец на феновете на ЦСКА: Мисля само за Берое
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1320 0

Йоан Бауренски бе сред любимите млади български футболисти на феновете на ЦСКА. Сега обаче радва тези на Берое, след като през зимната пауза "армейците" обявиха, че го продават на отбора от Стара Загора.

Бауренски даде и първо по-обширно интервю като играч на Берое. Той го стори пред клубния сайт, като призна, че мисли изцяло за отбора. Ето какво още сподели по време на лагера на тима в Турция:

-Би ли се представил с няколко думи?

-Израстнал съм в Монтана. Играх в една частна школа – „Монтана Старс“, а след това преминах в школата на „Литекс“, а по-късно и в ЦСКА. Играх мъжки футбол в „Литекс“, във Враца. Сега съм в „Берое“, където искам да продължа развитието си.

 

– Какви са първите ти впечатления от клуба и защо избра да играеш тук?

-Тук заварих много добри момчета, създадох и нови приятелства. Раздвам се, че съм част от отбор с традиции и много добра база и организация. Това помага да се развивам както аз, така и момчетата. Надявамс е да радваме феновете и отбора само с победи.

 

-Вече повече от седмица „Берое“ е на лагер в Турция. Каква е обстановката в отбора?

-Обстановката е супер. Раздаваме се на всяка една тренировка. Тежки са тренировките. Имаме много нови момчета, в това число и аз. Искаме да се сработим един с друг и да побеждаваме.

 

-Изиграхте две контролни срещи срещу сериозни противници. Какво е мнението ти за тези срещи?

– Има още какво да се желае от нас. Все още не сме компактни, но затова тренираме и гледаме да се подготвим за началото на сезона.

 

-Спомена, че имаш амбиции със „зелената“ фланелка. Какви са твоите цели?

-Моите цели са да върнем „Берое“ там, където му е мястото и в момента мислясамо за това. Ще дам всичко от себе си, за да може „Берое“ да върви напред и се надявам това да се случи възможно най-скоро.

-Първите мачове са съвсем близо. „Берое“ е с трудна програма. Какво очакваш от тези двубои?

-Не мисля, че има значение срещу кой излизаме. Ние играем само за победа. Да се раздваме и всеки да помага на другия. Просто „Берое“ да побеждава.

 

-Какво би казал на феновете на „Берое“?

-Очакваме колкото се може повече хора на стадиона, защото е друго, когато играеш с фенове. Ще се радваме да дойдат много хора, а ние ще се стараем да ги радваме само с победи.

Четете още новини за Берое в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички