Караджов призна за проблеми в Берое, но ги оправда с останалите отбори в Първа лига


Караджов призна за проблеми в Берое, но ги оправда с останалите отбори в Първа лига
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2476 0

Един от именитите вратари през последното десетилетие по българските терени - Иван Караджов, който в момента пази под рамката на вратата на Берое, даде мнение относно формата на старозагорци.

"Заралии" не успяха да се противопоставят особено на руския Рубин (Казан), губейки с 0:2 в първия си приятелски мач от зимната си подготовка в турския лагер Белек.

Пред "Спортал" опитният страж не скри, че той и съотборниците му имат много какво да подобрят в представянето си. Самият той влезе в игра през второто полувреме на срещата.

"Има още много какво да подобряваме. Вижда се, че сме доста назад. Сигурен съм, че с времето ще се напаснем към изискванията. Докато дойдат официалните мачове, ще сме в по-добро състояние", заяви Караджов и продължи.

"Вижданията ми са, че като цяло българският футбол изостава. Не само ние, всички отбори. На първо място е проблемът с терените. В България има два-три хубави терена. Много неща мога да кажа, но няма нужда сега. Всички хора са наясно, но си мълчат.

Радващото е, че няма контузии. Дано всичко с Педро Енрике е наред. Тренираме здраво и се надяваме всичко да върви нормално. Ще се подготвим на 100% до първия мач от пролетния полусезон. Ще дадем максимума - това, което зависи от нас, ще го направим.

Моите цели винаги са високи. Първо трябва да се стабилизира отборът и оттам нататък ще дойдат успехите. Берое е един от топ отборите в България. Целта пред отбора засега е спасяване. Ако съберем достатъчно точки, ще атакуваме по-предни позиции", допълни още той.

Ето с кои 2 нови попълнения се подсилиха старозагорци

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички